Godhets&Evangeliseringsaksjon

Kambodsja i februar 2018?

Nå er påmeldingen åpen! Kun 50 plasser for teamturen til Kambodsja. Kan bli utsolgt!

Se vekkelse med egne øyner!  Turen organiseres av IMI Kirken, Stavanger og er åpen for alle som har lyst til se hva Gud gjør i Kambodsja for tiden! En typisk aksjonsdag begynner med mega søndagskole, team uti i nærliggende landsbyer, se hvordan folk bor, få snakke om Jesus, be for syke, invitere til kirka. På ettermiddagen kommer over 1000 voksne inn til vekkelsemøte. Mye sang og musikk, forbønn, lek med barna og innbydelse til frelse. Alt dette koster kun 2500kr. Pris inkludere mat, hotell og transport i løp av team tida i Kambodsja. Det kan komme et påslag på 2-300kr ved valutaendring og prisstigning grunnet Kinesisk nyttår som starter fredag 16. Feb. Hver og en bestiller fly på egenhånd. Se nedenfor for viktig hotell info! I 2018 blir det avgang hovedsaklig fra Siem Reap søndag formiddag 11. Februar og avsluttes med frokost fredag 16. Februar i samme by. Valget juli 2018 kan føre til at enketlte steder ikke får tillatelse til å samle mange mennesker. Også kinesisik nyttår kan virke inn på uheldelig vis mit slutten av uka.

Påmelding er nå åpen her!

Avgang fra Siem reap og hotell:

Hotell i Siem Reap i forkant av aksjonen ordner du selv. Avgang til aksjonsområdet blir søndag 11.feb på formiddagen/ca i 12 tida. Avgang er fra National Road 6 nær hotellet som heter Kiri Residence. Det kan du booke her! Du kan også booke direkte til hotellet på gm@kiriresidence.com. Oppgi Norway team for gode priser! Terje bor her fra fredagen av. NB: Pga av Kinesisik nyttår som begynner like etterpå vil prisene stige kraftig! Kjenn deg fri til å velge et annet hotell i byen eller i området. Klikk på kart på booking side og se hvor ting ligger. (Mer under bildet)

Slik så aksjonen ut i februar 2017:

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s