IMI Kirken

Bla, bla,blaff, blaffen?

Kan det være at jeg egentlig ikke bryr meg om at det er folk rett rundt meg eller i denne verden som lever uten Jesus? Kan det være at jeg gjerne vil, men når jeg ser over tidsbruk, pengebruk og fokus så er det mer bla bla enn handling. Gir jeg blaffen i at Jesu offerdød er lett tilgjengelig samtidig som halve verden ikke har smakt og kjent at Herren er god?

Søndagens tale går inn i denne problematikken. Du kan høre den på podkast og se et studioopptak av talen her! Spørsmålet er hvordan den brann Gud tenner i oss for Ham selv og de fortapte kan bli mer enn et blaff?

Gud bygger aldri noe på dårlig samvittighet! Men den sorg mange av oss kjenner på, hvordan kan den bli til sult og så til handling? Helt ærlig, så vet jeg ikke, men jeg tror at for min del begynner det på kne i bønn om at Gud må gi inderlig medfølelse for dem som enda ikke tror. Tar gjerne imot dine erfaringer i kommentarfeltet her på imiinternasjonal eller på terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s