IMI Kirken

Se hvor mye IMPULS ungdommen gav til konvertittene!

Vi har bitt negler siden lørdag. Vippsen klarte bare delevis å levere når mange hundre ungdommer heiv seg på telefonen for å gi, iZettle slet samtidig på flere av terminalene. Samtidig var det en komplisert sak som ble presentert. Ville ungdommene igjen reagerer med å stille seg på siden av folk i vårt samfunn som faller utenefor? Svaret er entydig ja! I løp av noen intense minutter gav ungdommene 130.000kr som et heiarop til kirke Norge.

I disse dager går hvert kirkesamfunn i gang med å vurdere om de vil stille seg bak en prosess som har som mål å høyne kirkas håndtering av konvertitter. Målet er å gjøre det lettere for norske myndigheter å ta kloke og gode avgjørelser. Som Benjamins advokat sa på lørdag: Det er ikke mulig å gå på butikken og kjøpe et måleapparat som viser hvor mye tro en person har utviklet. Enklere blir det ikke om dommeren selv ikke har en kristen bakgrunn. Her må kirka hjelpe gjennom å etablere et transperente program for hvordan de som vil konvertere blir møtt, undervist og forberdt for et tydelig liv som kristen.

KirkeNorge har svarfrist i slutten av februar for om de ønsker en prosess som styrker programmet rundt konvertittene.

Det står ihvertfall ikke på heiarop når ungdommen trår til! Pengene vil være en viktig del av et fond som sikrer at det ikke står på penger når kirke Norge nå setter seg sammen for en bedre konvertitt håndtering!

På lørdag fikk Impuls ungdommene møte Benjamin. Her fra Norge idag sin artikkel i etterkant:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s