Cambodia

35 norske på vei til Kambodsja!

For åttende gang arrangerer kirka i Kambodsja aksjon. To fylker og 4-5000 voksne og 2-3000 barn inviteres på heidundrende fest. Tradisjonell dans og sang, Presentasjon av den kristne tro. Sang og musikk. Mye moro! Info om helse og samfunnsbyggende tema. Lek for barn! Latter! Glede! Forbønn! Frelse i jesus! Fire dager, fire steder! For mange den beste dagen i ders liv! Sammen med evangelister, stab og oversettere er vi 100 på team. Kirka selv stiller med 100 barneledere og 200 på voksenteam. Sammen skal vi mandag og tirsdag bringe ut Jesus til nye områder!

Hvorfor aksjon?

Viktig trening i organisasjonsbygging gjennom at kirka leder alt fra A til Å.

Viktig trenigsarena for pastorene og deres medlemmer til å praktisere Guds rike kulturene (godhet, helbredelser, bekreftelse m.m.)

Tilgang til frihet og fred i Jesus for folk flest

Mye enklere å lære å disippelgjøre nye kristne når mange nylig er blitt kristne. Setter nye mønster i kirkene som får to aksjoner.

For oss norske en unik mulighet til bli med på det Gud gjør, lære og vokse inn i Guds rike kulturene for så å bringe med oss hjem. Med egne øyner få se vekkelse og lære fra kirka som står midt i det!

På søndag ankommer de siste og bussen beveger seg nordvestover. På mandag er vi igang med dag 1. Her på i iminternasjonal får du først høre hva Gud gjør!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s