Cambodia

Feil i frelsestall!

Vi holder på å evaluere Godhets&Evangeliseringsaksjonen 2018 i Kambodsja og oppdager betydelige feil. Det har i alle år vært viktig for oss å opperere med minimumstall når det gjelder antall nykristne. Derfor baserer vi oss aldri på antall som står foran scenekanten og ber frelsesbønn, men på antallet som er registrert med navn og kontaktinfo på alle arkene. Grunnen til det er at disippelgjøring gjennom huskirker blir mye vanskeligere når man ikke har kontaktinfo. Det er ved gjennomgang av alle registreringene at vi har oppdaget at tallet er høyere enn først antatt. Årets aksjonstall blir etter revisjon som følger : ( se under bildet)

Dag 1: 362

Dag2: 560

Dag 3: 280

Dag4: 420

Totalt 1622

I tillegg kommer ca 1000 ungdom og barn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s