Cambodia

Ny frelsesrekord i 2017!

Da har vi gleden av å publisere 2017 tallene for kirka i Kambodsja. For et privilegie å se 2500 ledere komme inn hver sjette måned og avlegge rapport fra deres sammenhenger. Ikke bare gir de Jesus ut, men de er blitt flinkere til å klare den beinharde jobben med å samle nykristne i huskirker. Se for deg at din meniget nærmest over natten får 500 nyfrelste å ta hånd om. Da har du et bilde av hvor dyktige kirka i Kambodsja er til å ikke bli overmmannet av utfordringen, men stein for stein bygge Jesu kirke i stadig nye områder. Siste 12 måneder har kirka startet 408 huskirker! Mange av dem i områder som ikke før hadde hørt og som ikke tildigere hadde kristne eller en menighet i sin midte.

I 2017 sprenges en ny terskel.

Selv om enkelte tall mangler, selv om vi alltid oppererer med minimumstall, så sprenger kirka 16.000 nyfrelste grensa. I disse tallene ligger det også tall fra aksjonen og fra evangelistene. Men de sistnevnte kan også ha meldt noen av sine tall inn på Lederseminaret. Derfor tar vi kun 30% av evangelist tallene med inn i totalen.

Siden vi begynte Lederseminaret har kirka innrapportert over 90.000 nykristne. Det er også en milepæl. Her regnes ikke unge og barn fra akjsonen med. Det tallet ville gjort totalen 12500 høyere. Men igjen er edrulighet i møte med tall viktig, med et fast blikk på at feiringen av nyfrelste skal gå over i iherdig jobbing med å se dem bli disipler av Jesus som i sin tur kan hjelpe andre inn i disippelskap.

Illustrasjonsbilde: Halvor Lindal. En hel storfamilie valgte å tro på Jesus etter teamets besøk (Kambodsja aksjon 2018)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s