IMI Kirken

Nytenkende misjonskurs i IMI-kirken!

Ryktet har gått lenge. Nå er et nytt og praktiskrettet misjonskurs klar for take off! Det nye Misjonskurset i IMI-kirken går i syklus over fem tirsdager fra kl 19.30-21.30. Første gang tirsdag 3. april. Vi rekker to runder før sommeren slik at om du misser en kveld så får du den med i neste syklus.

Påmelding finner du HER!

Bli med på det Gud gjør – like til jordens ender!

Misjonskurset vil forberede deg på å kunne være med på teamtur og lederengasjement i IMI Internasjonal. Ledere for kurset er Terje Høyland, Steve Bruns, Kjartan Sørheim, Elise Vistnes og Morten Berge.

IMI-kirken har en utstrakt internasjonal virksomhet der man trener og støtter menighetsledere til å bygge misjonale menigheter og forvalte varig vekst. Vi har behov for mange kulturbærere som kan bli med til andre land og kulturer og gi videre det de har fått. Kurset vil bevisstgjøre deg på hvilke kulturer og praksis vi har i menigheten, slik som godhet, anerkjennelse, forbønn, helbredelse og det profetiske. Her får du trene deg på hvordan du kan gi videre det du bærer til andre, i tillegg til å lære mer om krysskulturelle ferdigheter. Vår erfaring er at det du har fått fra Gud er attraktiv i kirkene ute. Kurset gjør det lett for deg å se deg selv inn i global tjeneste!

Kurset kan danne utgangspunkt for et lederengasjement på ulike nivå. Etter fullført kurs vil du ha mulighet til å besøke ulike land som IMI-kirken er engasjert i, for eksempel Kambodsja, Thailand, Bangladesh, India, Finland, Cuba, Filippinene, Nepal og Mali. Teamtur skjer ofte i samarbeid med Agenda1, IMPULS, Godhet, ledertrening og evangeliseringsaksjoner.

Kurset er gratis, men det kan forvandle livet ditt.

Påmelding finner du her!

Eventuelle spørsmål rettes til Morten Berge, morten@imikirken.no

2 replies »

  1. HeiEg vil ikkje vera med i gruppa lenger. Mvh Torunn Høivik 

    Sendt fra min Samsung Galaxy-smarttelefon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s