IMI Kirken

Misjon er på vei tilbake!

I IMI Kirken tar vi misjonsbegrepet tilbake. Vi ser i vårt globale arbeid en betydelig vekst i misjon. Bare i Kambodsja får vi istandsette 2500 ledere og deres menighter til helhetlig misjon. 300 menigheter er i dag involvert i Agenda1 og får ta modige skritt sammen i misjonal retning. Antall land og menigheter som vil være med i en misjonal bevegelse er sterkt økende. De siste årene har over 300 personer vært med på misjonsteam til Asia.

«Når kan vi få det som Kambodsja og Thailand har fått?» Land etter land står i kø og vi trenger å styrke teamene som reiser til ulike deler av verden for å hjelpe kirkene til å lede sin egen varige vekst. Vi vil aldri etablere vår egen kirke i andre land, vi planter ikke IMI-kirker verden over, men får slå følge med ulike kirker og nettverk slik at de lykkes enda bedre i å nå ut til sitt land med budskapet om Jesu frelse. Våre team ser etter gull i nasjonens kirker og hjelper kirkelederne og deres menigheter å bygge på det de har i sine hender. Ofte kan alt det vi mangler slå oss ut og begrense. Når vi ser hva vi har i Kristus og sammen som Guds familie da har vi alltid nok til å velsigne hele nasjonen.

For å lære hvordan du kan bli en del av denne typen misjons tenkning etablerer vi nå et nyteknende Misjonskurs. Her får du se hvordan det du har fått fra Gud og din egen historie kan bli gitt videre til kirker verden over. Du vil lære hvordan du kan slå følge på en måte som blir til reell nytte for de nasjonale kirker.

Allerede 12 påmeldte pluss et lederteam på fem er klar til oppstart 3.april. Vi har plass til deg.

Påmelding og mer info finner du her!

2 replies »

  1. Eg ynskjer at de stoppar e posten til meg.Takk Mvh Torunn Høivik

    Sendt fra min Samsung Galaxy-smarttelefon.

    • Helt nederst i mailen kan du trykke på avslutt abonnementet! Takk for at tiden du har abonnert på nyheter fra imi internasjonal. Ønsker deg Guds gode velsignelse videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s