IMI Kirken

Mer enn 50 forbedere klar for rettsak!

Den 15-16. mars er det klart for andre runde i Benjaminsaken. Saken står i Lagmannsretten og spørsmålet er om Benjamin er kristen eller ikke. Vi vet vi har en god sak, men som alltid i slike saker er det betydelige motkrefter. Vi kjemper ikke mot enkeltmennesker eller UDI/Une. Vi har en dyp respekt for folka som jobber der. Kampen står derimot mot et system som over tid har blitt tilfeldig i sine avgjørelser. Vi sitter på detaljinfo der folk vi har avslørt som fake konvertitter får opphold og vi erfarer at våre mest markerte ledere, evangelister og undervisere må gå rettens vei for å bli trodd.

Vi tror ingen av aktørene i konvertittsakene kan og vil leve med en slik situasjon. Benjamin saken er viktig i seg selv, men samtidig en del av en prosess for å finne frem til felles fortståelse av konvertitt håndtering.

Nå trenger vi deg som kan tenke deg å be. Vi har satt oss et mål å være minst 50 forbedere før rettsaken begynner. Allerde 40 har meldt seg og får tilgang til inforkanal via Messenger!

Hva innebærer det å blir forbeder? Det betyr daglig bønn for Benjamin og saken frem til dommen foreligger. Ofte forelugger dom fire uke etter rettsaken, altså ca 16. april. Kan bli noe senere p.g,a påskens høytidsdager.

NB: hvis du sier ja, så husk å ha lave skuldre, ikke stress, men be så mye og ofte du får til! Gud bygger ingenting på dårlig samvittighet!

Hvis du vil være med å be så kan du bruke denne direktelinken til Messanger eller du kan kontakte oss på terje@imikirken.no

Illustrasjonsbilde: Terje Høyland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s