IMI Kirken

Da er rettsaken i gang! (Video)

Nå kl 09 starter to dager hvor Benjamin skal få vise hvordan troen på Jesus har forvandlet livet hans. Det gleder vi oss alle til å bidra til en god belysning av. Vår jobb er å gjøre det så lett som mulig for de tre dommerne å ta en klok avgjørelse i denne saken, fundert på et så bredt bilde som overhodet mulig. Vi andre må sitte på gangen inntil vi har vitnet. Det skjer først om 3-5 timer av prosedyrer, og dybdefokus på Benjamin og hans historie. Like før advokaten og Benjamin entret rettsalen bad vi til Jesus og tok etterpå en liten prat:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s