Integrering og asyl

Når faller dommen?

Benjamin saken ble avsluttet fredag 16. mars og Lagmannsretten bruker vanligvis fire uker. I noen tilfeller vil de trenge mer tid og vil når fire uker nærmer seg signalisere dette til partene. I vårt tilfelle er det flere helligdager innenfor fireukers perioden og det kan nok være lurt å tenke fem uker frem istedenfor fire.

Vi er forberedt på å anke videre til høyesterett. Vi vet vi har en god sak om man vurderer konvertittdelen så bredt som man f.eks gjør i Sverige. En begrenset vurdering slik bl.a tingretten og UNE la til grunn vil etter vår mening være viktig å få en prinsipiel avklaring på i høyesterett. Vi håper selvsagt for Benjamin at dette var siste runden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s