Cambodia

Kambodsja tar over!

Vi går inn i en ny epoke i Kambodsja nå. Lederseminaret ble startet i det små i løp av 2010. Fra 2011 akkselerte vi treningen og startet opp i tre regioner på til sammen 14 fylker. Senere har de to siste regionene startet opp. Nå er de tre første selvstendiggjort og vi norske er ikke på feltet lenger. Nå er det Kambodsjanerne selv som trener sine egne ledere i å nå lenger ut med evangeliet slik at stadig flere blir displer av Jesus.

Gi Det Videre tekningen vår ligger i bunn, hvor vi fra norsk side gav videre til pastorene Chakreya og Sithuon. Disse gav videre til en lærer fra hvert fylke. Disse lærerne ble gruppert regionsvis og ble til fem team av lærere. De første 14 lærerne har nå valgt seg ut en lærling og gir nå videre til dem.

Vår tenkning i IMI Internasjonal er å istandsette en hel nasjons kirkeledere i å lede sin egen varige vekst. Vi bruker hjelpemidler som Agenda1, IMPULS, Evangelister og Lederseminar for at de skal lykkes maksimalt bra med dette.

Denne uka samler vi alle lærerne til en ukes trening og teambuilding. Målet er å sikre oss at vi ikke delegerer et arbeid hvor de blir gående alene, men at vi gir videre gjennom at rollene endres for hver gang en generasjon/ledd løper videre med det de har fått. Mens de nå leder Lederseminaret uten oss, så blir vår rolle en støtte og oppmuntrings rolle. To ganger i året samles lærerne til deres egen samling.

De resultater som vi har sett i Thailand og Kambodsja vekker oppsikt hos noen og oppleves som mye nåde og godhet for oss! Spørsmålet vi har stilt oss er hva er det vi gjør, hva er tenkningen, hva er prinsippene og hvilke kulturer bærer vi sammen med teamene i Asia? Disse innsiktene samler vi nå i Misjonskurset som begynner tredje påskedag. Påmelding på imikirken.no. Enda noen plasser igjen!

Illustrasjonsbilde er et maleri av Frank Brunner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s