IMI Kirken

Da er dom i Benjamin saken falt

Noen dager på overtid falt dommen i Benjamin saken. Han er en av IMI-kirkens dyktige bibellærere. Hans vei inn i kristen tro har vært grundig og han har vokst inn i å lede andre til tro på Jesus, samt lære nye kristne opp i den kristne tro.

Likevel så taper vi saken og uten å gå inn i en dyp vurdering av et bredt spekter av kriterier slår de fast at de ikke tror han er en kristen. Det er et sjokk. Veldig kunstig settes et skille på vedtakstidspunktet desember 2016 og han vurderes ikke som reell konvertitt på det tidspunktet. Det er seks mnd etter at sa ja til Jesus, seks måneder uti Acta Bibelskole, fem mnd etter at IMI Kirkens konvertitteam vurderte han m.m. Som vanlig nevnes det at vi som er kirke ikke egentlig har kompetanse til å vurdere dette. Begge deler er en stor fordel når vi nå vil anke saken inn for høyeste rett.

Vi, sammen med Benjamin vil takke alle som gjorde denne etappen spesiell. Takk for alle bønner og all form for støtte. Det har vært helt utrolig. En sak i Høyeste Rett betyr 150-200.000kr i utgifter. Vi er ikke i tvil om at vi vil klare det om anken skulle bli godtatt.

Vi har en måned på å anke. Hele jurist teamet vil jobbe beinhardt med det og vi vil i første omgang trenge 40000 til rettsgebyr etc.

Slik kan du bidra om du ser mulighet for det:

Vipps til 93846 IMI Internasjonal MERK MED RETTSAK eller

bankkonto 3000.34.00030 MERK MED RETTSAK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s