Cambodia

Hvor mange huskirker på en uke?

Morten Berge og Terje Høyland reiser tilbake til aksjonsområdene fra i vinter. Her får vi med oss tjue evangelister og målet er å sette i gang en mega bevegelse av huskirke oppstartinger. Hvor mange kan en slik gjeng få i gang på en uke? Vil det være mulig å finne tilbake til de som sa ja til Jesus for fire mnd siden og som ikke er blitt invitert med i en huskirke. Vil evangelistene forstå den enkle modellen av huskirke og klare å multiplisere det? Vil myndighetene stoppe oss eller vil de leve godt med at kirka sprer seg til nye områder? Hvor mange flere og nye blir helbredet, kommer til tro mens vi leter opp de fra aksjonen?

Følger du oss her på imiinternasjonal tror vi at denne uka blir full av oppturer og nedturer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s