Cambodia

Hva kan skje på fire timer ? (Video)

Vi hadde fire timer til rådighet mellom formiddagens opplæring og kveldsregnet. Vi delte oss i fire grupper og gikk på let etter nykristne fra vinterens aksjon. Vi er tilbake i Siem Reap fylke. Dette var betegnet som beinharde områder. Ca tre hundre sa ja til Jesus på en dag i vinterferien. Vi begynte i en ende av en landsby og fant 15 . Samtidig ble 22 flere ledet til tro. Fire av dem trengte å si ja for andre gang. 18 for først gang.

Mirakel åpner opp:

Tre av dem ble kristen etter at hun ene fortalte om en cyste i brystet. Da vi bad ble klumpen stadig mindre, smerten forsvant og så var klumpen helt borte. Der hvor det er mulig vil vi oppfordre til å skjekke ut hos lege og trener folka til en slik tenkning. I deres hus starter vi huskirke imorgen kl 14. Litt tidligere på dagen startes enda en huskirke. På denne måten får de fem evangelistene som skal fungere i dette området øvelse i å starte opp, lede og etterhvert gi videre huskirke. Samtidig trenes femten flere evangelister for andre områder. Femten av dem begynte for en måned siden.

Fremdeles et hardt misjonsområde. Mye alkohol, gamling etc. Mye åndelig motstand, men Jesus er mye sterkere:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s