Cambodia

Det er hjelp underveis!

For en glede å se disse to damene sammen i å trene evangelistene i Kambodsja. Prem deler først kunnskapsord om ulike sykdommer og folket gjenkjenner det og blir bedt for. Chakreya tolker henne og sammen bringer de helbredelse til evangelistene.

Til vanlig bor Prem ti minutt fra hulen som kom i verdenspressens sentrum nylig. For ikke lenge siden brakte de sitt eget fotballag inn i den mørke hulen. Vi underviste guttene om hvordan Jesus kan lede oss ut av mørket, at livet er lik hula som går opp og ned og av og til oversvømmes av vanskeligheter. Fotballaget som satt fast i hula visste ingenting om alt som skjedde på utsiden. De følte seg lenge helt alene. Fotballtreneren er 25 år og kjente på alt ansvaret. Helt alene og uten visshet om all hjelpen som var på vei. Dette minner også hvordan vi som er ledere kan kjenne på det. Vi må av og til vise oss sterke selv om vi inni oss ikke vet hva vi skal gjøre. Midt i strevet klarer også vi å overse hele himmelens ressurser klar til å hjelpe. Det er hjelp underveis når vi befinner oss i vanskeligheter og vi trenger å fortsette å gå. Gud er klar til å gjøre noe stort og du må ikke gi opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s