Agenda1

Intens evaluering av Agenda1

Agenda1 har vist seg å være nyttig og slagkraftig i mange motsatte kulturer. Fra nomadekulturen i Mali til en kommunistisk kultur på Cuba, i muslimsk kontekst eller innenfor et buddhistisk verdensbilde, Agenda1 finner veier til å istandsette nettverk av kirker.

En av nøklene er å lytte til ledere som sprer Agenda1 og bruker det året gjennom. Det vi lærer et sted får betydning for andre steder og helt inn i manualen skjer det endringer. Selv i den norske versjonen har erfaringer i Kambodsja og Thailand ført til betydelig endringer.

Idag er det hovedlederne i Kambodsja som diskuterer hvordan verktøyet fungerer.

Steve inviterer dem til å sette opp + og – på et ark. Slik får han også frem det som kan bli bedre. Videre deler de sterke historier om hva A1 fører til. Det har hjulpet oss til enhet sier et fylke. Vi har kunne bruke kurset til å sitte ned sammen med andre kirkesamfunn.

Vi fikk mange av de svarene vi håpet på. Det viser at det løsner mer og mer nå ved St pastorer ikke går for posisjon, men for å istandsette flere til å være Guds familie. Vi ser mer at nykristne ikke overlates til seg selv, men tilbys disippelgruppe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s