Cambodia

Vanvittig Kambodsja resultat!

Det er oppmuntrende alt Gud gjør gjennom kirka i Kambodsja. På under tre år er 872 huskirker startet. Hovedsaklig bestående av nykristne.

I løp av 2018 passeres 100.000 nykristne. Vi startet registreringen i midten av 2010.

MK2021 er ferdig med en landsomfattende undersøkelse. Mer enn 800 unådde landsbyer har idag minst en kristen gruppe i sin midte. Dette sammenlignet med undersøkelsen i 2012.

En del av kirkene var i 2010 i følge dem selv i ferd med å gi opp. Tallene viser at en del av dem gjorde det og 600 kirker har stengt siden 2012. På tross av dette og generell befolkningsvekst har Jesu kirke i Kambodsja vokst. Nedgangen et sted er innhentet av andre deler av kirka. Det betyr at dagens menigheter har en mye sunnere kultur som forklarer at veksten ikke ser ut til å stoppe. Noe av nedgangen skyldes også masse utvandring for å finne jobb i utlandet.

Tallene plasserer Kambodsja på niende plass blant de land med mest markert kirkevekst. Vi får lov til å stå de fleste kirkesamfunn med dets ledere nær. Vi treffer 2500 ledere hvert sjette måned, vi treffer fylkeslederne fra hele landet til drøftinger.

Vårt mål er å se kirka i Kambodsja lykkes. Ingen vet bedre hvordan kirka kan tjene landet sitt best mulig enn kambodsjanerne selv. Vi er til deres tjeneste og en av våre viktigste oppgaver er å bruke våre penger slik at de lykkes maksimalt bra uten å bli avhengig.

Huskirkeprosjektet er allerede selvstendiggjort og en slagkraftig huskirkemodell som ikke trenger å koste mer enn en bibel er begynt å spre seg. Snart 1000 flere på tre år hadde ikke vært mulig om vi ikke hadde utviklet lavkost konsept

De første førti av våre 100 evangelister er snart klar til å fortsette sin tjeneste uten støtte utenifra.

Vi har ingen oppsamlet midler, vi er helt avhengig av å få inn nok penger hver måned. Vi er på vegne av kirka i Kambodsja takknemlig for hver eneste gave. Vi trenger flere partnere. Vi trenger forretningsfolk som vil være med å forandre Kambodsja, vi trenger menigheter og foreninger som har lyst til å gjøre Kambodsja til sitt misjonsprosjekt, vi trenger enkeltgaver av alle beløp for å kunne nå enda lenger ut.

Er det deg? Kontakt oss på terje@imikirken.no eller 47279194

Vipps vekkelsen videre med gave til IMI Kirken-Internasjonal #93846

Fast givertjeneste øremerket Kambodsja er fullt mulig!

Video fra halvårs treningssamling for evangelistene ( aug 2018) :

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s