IMI Kirken

Ville tilstander på IMI Språkskole!

I 9 år har vi utviklet en spennende Språkskole. Nærmere 1000 studenter har lært norsk i IMI Kirken sine lokaler. Skolens store styrke er et tjuetalls medarbeider team som gir videre norsk til nyankomne. Vi bygger et godt samfunn gjennom at stadig flere får lære seg norsk. Da er det lettere å få jobb, venner og et meningsfylt liv.

Men igår ble selv vi tatt på senga. I vår hadde vi 40 studenter, nå ramlet det inn nærmere 70. Da trenger vi mer mannskap. Vi trenger 2 medarbeidere på nivå 1 og to andre på nivå 2. Vi trenger en assistent til lærer Øyvind og en assistent til hovedleder Hanne. Kan det være deg? kontakt terje@imikirken.no

Her kan du være med Hanne inn på Språkskolen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s