Cambodia

Mangler kun 2 evangelister!

IMI Kirken og Troens Bevis har vært på team igjen. For en fest! Det er familie på tur og vi har felles ønske om å la enda flere begynne å tro på Jesus. Har du tenkt på det? Om ikke Guds folk driver misjon og evangelisering, hvem andre tenker vi skal gjøre det?

Vi tror at det trengs penger til å gå inn de åpne dørene som Gud setter foran oss. Vi erfarer enorme gjennombrudd i mange land. Bare gjennom våre 89 evangelister i Kambodsja er 2004 flere kommet til tro på Jesus de siste 6mnd! 159 nye huskirker er startet for å se nykristne bli disipler av Jesus.

Vi har kjent på at vi ikke kan la være å hive mer bensin på vekkelsesbålet i Kambodsja. Derfor dro vi igang tre konserter på Sørlandet denne helga. Gino Bless ble med oss på ungdomsfest i Mandal. Ungdommene gav til sammen 3 evangelister, mens totalen så langt er oppi 24 nye evangelister.

Det er strålende bra, men vi har lovt kirka 36. 10 har et firma sagt ja til å dekke. Da er vi altså bare 2 unna å kunne sette i gang alt kirka i Kambodsja har forberedt. En evangelist koster 750kr i mnd. Hvor mange vil du ha? Send melding til terje@imikirken.no når du er klar til å ta en evangelist. Det er også mulig å velge 1/2 evangelist for 375kr.

Solveig Leithaug og datteren Kari Julianne var med oss. Her får du en stemningsfull hilsen da vi var i mål med en fantastisk helg:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s