Cambodia

Budsjettsprekk for IMPULS Kambodsja!

«Det raser inn med ungdommer, forteller Dara oppglødd på telefon. Vi hadde drømt om 250, men fra og med åpningsmøtet på mandag var vi godt over 300 deltakere på årets IMPULS.» IMPULS Kambodsja er en bevegelse av unge ledere som vil bety en forskjell for landet sitt.

Det er en klok stein på stein strategi som ligger i bunn når IMPULS nå utvikles i Kambodsja. Første fase var å etablere vertskap av 30 overgitte ungdommer. Da de var sammensveiset og enig om visjon og fremgangsmåte, ble hver av landets fylker  gitt mulighet til å sende opptil 10 av sine nøkkelledere. Det er når disse forstår hva IMPULS vil bety at de sender enda flere. Det møter mange steder et behov for å nå den unge delen av befolkningen.

Det er sendt live sendinger på facebook gjennom hele IMPULS. Wow! Svært imponerende å se hvordan de har utviklet særegen lovsang på khmer, har undervisningen av høy kvalitet og kjører workshops og lek og moro for å dyktiggjøre unge ledere., IMPULS er startet og ledet av kambodsjanerne selv og det er et svært viktig signal for oss. Vi tror at Kambodsjanerne selv vet best hvordan være kirke i eget land. Vi tror at våre unge ledere er best egnet til å lede sin egen utvikling .

Men høy pågang har også konsekvenser for regnskapet og nå trenger de hjelp fra deg som vil være med å dekke merkostnaden som påløp da enda flere møtte opp til samlingen. For dem er det mye, for oss ikke så mye. Behovet er 10.000kr og om du kan så anbefaler vi enten å bruke Vipps til IMI Kirken Internasjonal #93846 eller til konto nr: 30003400030 – Husk å øremerke til IMPULS KAMBODSJA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s