Cambodia

Nå er det billig å bli med til Kambodsja:

Hvorfor bør du unne deg en tur til Kambodsja i vinter?

På Godhets&Evangeliseringsaksjonen er det noe å gjøre for alle slags folk, alder og bakgrunner. I fire dager får vi unike muligheter til å besøke folk hjemme i sine landsbyer, se hvordan de bor, komme der ingen turister kommer, be for de som er syke, se folk få høre om Jesus for første gang og se mange si ja til å tro på Jesus for første gang. Tenk deg å komme hjem fra utenlandstur og ha sett med egne øyne det du kan lese om i Apostlenes Gjerninger. Tenk deg at fordi vi reiste så lot Gud mange hundre finne veien hjemme til Ham.

Denne turen passer også for familier med barn, for studenter, for voksne. Passer for deg som har normal god helse og psyke.

Påmelding finner du her. NB: etter at du har logget deg inn får du tilgang til alle teamturdatoer utfra IMI Internasjonal. Scroll ned til du finner Aksjonen!

Dato

Teamuka i 2019 begynner søndag 24. februar og avsluttes lørdag 2.mars etter frokost. Vi anbefaler å ankomme Siem Reap senest lørdag 24. februar. Lurt å komme litt på forhånd for å nyte byen og bli vant til temperatur og tidssone. Det går også buss fra Phnom Penh på søndag til Siem Reap. Unntaksvis mulig å velge fly til Phnom Penh istedenfor Siem Reap

Hvor mye koster det?

Fra aksjonens start søndag kveld til lørdags formiddag dekkes alt av opplegg, tolker, mat, hotell og transport av påmeldingsavgiften på 2500kr. Denne betales ved påmelding. I tillegg kommer flyreise som du bestiller selv. Kontakt terje@imikirken.no om du trenger noe hjelp til bestilling

Tips: om søk etter hele reise fra f.eks Stavanger til Siem Reap t/r er dyrt, prøv å bestille andre dager, litt før, litt etter. Ofte mulig å finne reisen til 7-10.000kr

Eller bestill reisen i to separate bestillinger. F.eks Stavanger – Hong Kong t/r og deretter Hong Kong -Siem Reap.

Andre byer som ofte er billige er Gouangzou, Kuala Lumpur, Bejing, Shanghai, Singapore, Bangkok

Nb: ved separate bestillinger må du kanskje ta ut bagasje og skjekke inn igjen. Beregn tid til å gå gjennom passkontroll o.l. Eller rett og slett benytt sjansen til å oppleve et nytt sted ved å bo der over natten og fly videre neste dag med billig selskap som Air Asia. I noen land må du da bestille visum på forhånd. Gjelder bl.a Kina

Hvordan får du råd?

Et tips er å gi hverandre turen til bursdag og jul. Å få gi hverandre tilgang til meningsfull tur vil vi aldri angre! Sparing over tid gir også effekt og hjelper oss samtidig til større frihet fra unødvendig forbruk.

Hva skjer?

To veier til å ane litt. Først en video og under den finner du en skisse av en typisk dag.

En typisk dag

Programmet vil kunne variere, men her er den vanligste utgaven av en aksjonsdag:

Opp tidlig. Medbrakt frokost på bussen ut.

O7: Barna ankommer ca. kl. 07 og formiddagen er en gedigen søndagsskole. Dette blir en fest dag for ungene og for mange av dem starten på tro.

09: team ut til landsbyene, mens andre er medhjelper på søndagsskolen og på forbønnsfeltet

Her får vi besøke folk hjemme, se mirakler og frelse!

Vi anbefaler faste norske team og faste tolker som følger hverandre hele aksjonen.

Ca. 12 lunsj på aksjonsstedet

13.30 Oppstart av voksenmøte med frelsesinnbydelse og forbønn.

Her trenger vi særlig å heie på kirka at de er fysisk klar til å notere navnene på de nyfrelste før talen begynner og har definert sted og team for nyfrelste. Nytt fra 2019 er at de nyfrelste samles utfra de landsbyene de kommer fra og får en smak av huskirke før dagen er over.

Det er under voksenmøtet mange barn igjen på området og vi bruker tid på dem gjennom lek, sport og moro. Her får mange av dem en etterlengta voksenkontakt og et godt møte med Guds godhet.

Vi reiser tilbake til hotellet når alle er bedt for. Her har vi middag. (dagens siste måltid)

Team samling blir på gjestehuset/hotellet ca. en time etter at middagen er ferdig. Her gir vi tid til lovsang, vitnebyrd og feiring av alt Gud har gjort, deling av ord som vi får fra Gud og samling i grupper for å dele inntrykk.

Påmelding her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s