IMI Internasjonal

Hva hvis Gud ganger med 10?

Hva hvis Gud ganger arbeidet med 10? Ikke en 10% økning, men 10 ganger mer. Tanken skremte oss . På den tiden var det enormt at vi fikk se kirkene i Kambodsja og Thailand i stadig større grad lede sin egen varige vekst. Tallene var store allerede da. 2500 ledere på treningssamling hver sjette måned i Kambodsja. Langt over 100 menigheter involvert i Agenda1 i de to asiatiske landene. Nesten 100 evangelister utsendt, 16 000 nye kristne hvert år. Vi var overveldet over Guds nåde og tenkte at kanskje kunne vi en dag øke til land nummer tre.

Profet og kirkeleder Bruce Collins fra England brakte med seg et budskap til oss på IMI Internasjonal. Jeg ser et rørsystem hvor nye rør kommer opp på utallige steder, også i land dere ikke har noe forhold til i dag. På det tidspunktet la vi det vekk og klarte ikke helt å se det for oss.

I dag forstår vi hva det betydde. Ikke bare meldte Finland, Cuba, Filippinene, USA, Bangladesh, Mali og Nepal seg på og ville slå følge. Flere av dem er i ferd med å forberede utbredelse til enda nye områder. Alle setter ord på at redskapene de får er sprengkraft inn i deres kultur. På få måneder hører vi historier om motgang som vendes til vekst. Der grafene lenge var nedadgående fant de tilbake til gullet de er bærer av og det satte dem fri til å sette i gang godhetsaksjoner, nyplanting av menigheter, individuelle tiltak som førte til helbredelse og frelse.

Dette skjer på kommunistiske Cuba, i nomadeområder i muslimske Mali, i teknologilandet Finland og utfra det dynamiske Filippinene. Noen av verdens mest voksende kirker i verden som Nepal og Kambodsja erfarer at våre redskap er nyttige i forvaltningen av den eksplosive veksten.

Den eksplosive veksten som kirker på fire kontinent nå erfarer vil de neste årene trenge ditt partnerskap. Vi tror virkelig at denne veksten er bærekraftig og vil kunne bety en enorm endring for mange lands kirker. Derfor er vi frimodig på å invitere deg til å være med som fastgiver til denne globale veksten. Vil du sikre at i denne omgang 12-20 land lykkes med å se Jesus bli løftet høyt i sin kultur? Vil du la muslimer i Bangladesh og Mali få kjenne Jesus som deres frelser? Vil du se en av kommunismens siste skanse få håp igjen?

Tegn deg som fast giver i dag: Send ‘Jeg vil bli fastgiver + månedsbeløp’ til terje@imikirken.no og vi tar kontakt for å få på plass alt du trenger for å bli partner til global vekst.

Også dine engangsbeløp er til stor hjelp: Bruk bankkonto 3000.34.000.30 Merk med IMI Internasjonal

Vipps: 93846 hvor alt øremerkes IMI Internasjonal

For Business avtaler og andre spørsmål: Kontakt Terje på 47279194/ terje@imikirken.no

å

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s