IMI Internasjonal

Valutahopp truer Kambodsja arbeidet!

I 2018 lå dollarkursen på rundt 8. Når nå kursen flørter med 9 tallet kan det bety at viktige bidrag inn i Kambodsja sin vekkelse må settes på vent.

Merkostnadene ved en kurs på 8,8 er ca 200.000kr. Valutaendringene ligger altså ann til å spise opp 23-25000 USD, noe som vi må fylle på gjennom ekstra innsamling.

Mens valutaendringer er bra for norsk eksportnæring så utfordres norsk misjon og bistand. Vi samler inn i norske kroner, men budsjettene er i USD. Slik må det være, men konsekvensene blir krevende når kronen svekkes betydelig fra et år til det neste.

Helt konkret så foreligger det et budsjett for 2019 hvor vi må velge om det er Aksjonen eller Lederseminaret som må settes på vent inntil videre.

Fordi det vi gjør i Kambodsja får mye ut av forholdsvis små beløp, blir slike valutaendringer særlig utslagsgivende. Det skal vi glede oss over, men utfordringen består.

Arbeidet i Kambodsja trenger din hjelp:

Alle beløp vil være til stor nytte.

Vipps IMI INTERNASJONAL på #93846 eller bruk kontonummer: 3000.34.00030 Merk med «Kambodsja»

*Alle gaver til IMI INTERNASJONAL går ut til misjon i form av personell og pengestøtte. Både regnskap i Norge og Kambodsja er underlagt revisjon fra ekstern revisor. For spørsmål kontakt terje@imikirken.no /47279194

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s