Cambodia

Internasjonal Summit i Bangkok

Da er vi timer unna oppstart av årets internasjonale Summit. Dette er ingen konferanse, men familiesamling. Det har vokst ut fra det Gud har gjort i blant våre folk i Thailand og Kambodsja. Da vi først førte dem sammen, skjedde det utrolig mye flott på tvers av skillelinjer, politisk uro og kulturforskjeller. De er nå vertskap sammen med oss da vi forøker familien med nye venner fra ulike land i Asia.

Vi tror Gud for gjennombrudd i Asia, vi tror Gud for vekkelse og bevegelse i Asia. Når vi nå bringer sammen nøkkelordene for hele nasjoner og store nettverk så er det for å kunne bidra til forvaltning av det som kommer og å stimulere det. Alle som leder vet at det også er ensomt og slitsomt. Vi tror å tilhøre familie vil gjøre det mulig for toppledere å ta en ny runde, lede enda litt til. Vi tror vi er sammen for å erfare Guds fred som overgår all forstand, vi tror vi som familie skal kunne gi hverandre håp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s