Cambodia

Ung leder fra Kambodsja taler på Åpen Himmel Sommerfestival

Han ble kristen i 2012 og har fått vokse fra lokal leder, til nasjonal leder til å nå ta steg inn i betjene Guds rike internasjonalt. Til vanlig trener han lærere som sammen med han og teamet trener 2500 ledere utover Kambodsja. Han leder teamet som har startet opp IMPULS Kambodsja. Han trener evangelistene og er involvert i utbredelsen av Agenda1.

Det er med stor stolthet at Dara blir med som hovedtaler på Åpen Himmel Sommerfestival i Grimstad. Fra onsdag 24. Juli til søndag 28. Juli, samles vi til forfriskende familiefest. I tillegg til Dara er Roy Godwin fra Wales og Alan Scott fra Irland/USA og alle barns store helt Viggo Klausen på talerlista. Samtidig er ikke dette en tradisjonell konferanse som har fokus på hvem som taler. Dette er familieferie som vi tror vil forvandle stadig mer av Norge.

Det blir ikke fest uten deg! Påmelding her!

Youth Camp påmelding finner du her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s