IMI Internasjonal

Sterk vekst trenger fastgivere!

Nå kan vi endelig tilby fastgiver ordning online for deg som er begeistret for alt som skjer gjennom IMI Internasjonal. Mange av dere som følger oss fra andre deler av landet har spurt om denne muligheten. Nå er det tekniske lagt til rette for å gjøre det lett for dere!

Vi har over noen år fått utvikle gode verktøy og konsepter som etterspørres i svært ulike land og kulturer.

Vi er takknemlige for alt vi har lært fra andre misjonsorgansisasjoner og gleder oss stort over å få jobbe tett med mange av de store norske misjonsselskapene.

Vår styrke er som et supplement til deres mangeårige innsats, våre muligheter og gjennombrudd kunne ikke skjedd uten å få stå på deres skuldre, uten alt vi har fått lære fra dem.

Veksten vi for vår del erfarer er betydelig. Utfra våre to kjerneland Thailand og Kambodsja får vi nå heie på og gå sammen med kirkeledere og kirker på fire kontinent. Vi starter ikke kirker, men vi legger til rette for at et lands kirker får gode verktøy og kulturer for vedvarende vekst. En gave til IMI INTERNASJONAL er derfor en gave til en nasjons kirke og en investering i deres betydelige vekst. Alle gaver gies videre i form av direktegaver og personell.

Vi er nå invitert inn i noen av verdens mestvoksende kirkenasjoner som Nepal, Filipinene og Kambodsja. Vi får samtidig slå følge med kirker i muslimske og kommunistiske høyborger. Deres kirkeledere melder at våre enkle verktøy og kulturer snur fastlåste situasjoner til ny enhet og vekst på tvers av kirkelige grenser.

Veksten krever at strukturen følger med og i dette blir det viktig med mange økonomiske bein å stå på.

Opp gjennom årene har vi igjen og igjen sett mange partnere bli med på festreisen. Vi begynte med 350.000kr da arbeidet i Kambodsja ble etablert. For hvert vekststeg har enkeltpersoner, bedrifter og menigheter gjort en god forvaltning av veksten mulig. Nå går vi i gang med å forvalte de åpne dørene som vi er gitt. Vi jobber som alltid hardt med å få max ut av hver krone slik at målet for de neste to årene er absolutt mulig.

Vi ser at vi vil trenge 1,5 millioner i økte inntekter for å kunne betjene og istandsette nasjonale kirker i det som snart er 12 land. Det er omtrent det samme vi har klart på to år da veksten i Kambodsja tok av. Fullt mulig når vi er mange som drar sammen.

Kan du tenke deg å bli fast partner slik at nasjonene lykkes i sitt oppdrag?

Slik blir du fast giver:

Klikk her for å registrere deg online!!!!

Samme sted kan du også gi engangsbeløp.

Brukerveiledning :

1. Trykk på ‘Ny Fast Avtale’ til venstre på skjermen

2. Velg ‘Bli Giver’ eller ‘Gi Gave’

3. Øremerking til IMI Internasjonal (se bilde over)

4. Velg beløp. Du kan også velge eget beløp

5. For skattefradrag må du huske å krysse av og får da spørsmål om å fylle ut personnummer. Alle personopplysninger behandles etter de nye GDPR-reglene.

6. Fyll ut personlige opplysninger. NB: Du vil bli bedt om å bekrefte avtalen ved bruk av Bank ID, på samme måte som i nettbanken

Trenger du hjelp til utfyllingen kontakt oss på terje@imikirken.no /47279194

Andre muligheter:

Du kan også bestille fast giver avtale ved å sende » Jeg vil bli fastgiver i IMI Internasjonal + månedsbeløp» til terje@imikirken.no

Engangsbeløp er også til stor hjelp. Vipps # 93846 eller kontonummer: 3000.34.00030 Merk med «IMI Internasjonal» eller bruk online muligheten over.

Flere bedrifter har etablert fast giver avtaler. Er det aktuelt for din bedrift så fikser vi det om du kontakter terje@imikirken.no / 47279194

Vil du bli partner menighet så er det fullt mulig og vi tilbyr ulike nivå av involvering. Vi tar gjerne en prat om din menighet vil slå følge med kirkene i f.eks Asia.

For medlemmer i IMI-kirken er det viktig å velge fast giver avtale med IMI-kirken Stavanger eller Sandnes/Tananger/Oslo/etc. IMI-kirken mottar ikke medlemsstøtte fra staten og alle kollektene på søndag gir vi til andre. Fast giver støtten drifter derfor navet i alt vi som IMI bevegelse gjør lokalt, nasjonalt og globalt.

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s