Cambodia

Det ufattelige regnestykket!

For noen av oss er de fleste regnestykker som Guds fred. Det overgår all forstand. Men det er et regnestykke som har gjort inntrykk på meg:

Denne helga har IMI Kirken sammen med Troens Bevis vært på mini turné. For femte og sjette gang arrangerte vi Misjonskonsert med noen av Norges vakreste stemmer. Denne gangen var det Vigrestad og Egersund som fikk tilgang til det Gud gjør gjennom evangelistene i Kambodsja.

Vi måtte dobbeltsjekke flere ganger, men halvårsrapportene viser en total på 4500 nye kristne og 259 flere huskirker. Det er mye. Tallene stammer fra 100 av det som nå er blitt 113 evangelister. 13 av dem startet nettopp opp.

Det blir 45 per evangelist. Noen færre, noen flere. Det er ikke en uvanlig rapport, slik at et forsiktig estimat er 80 per evangelist, per år. Det betyr 400 nykristne over den første femårsperioden. Dette er minimumstall, men betyr at når Vigrestad og Egersund så langt har gitt oss muligheten til å sende 11,5 evangelister ut så betyr det 4600 flere kristne. Igjen er dette et forsiktig estimat, flere av våre evangelister leder 400 i året til Jesus.

Legg også merke til at det er startet 259 flere huskirker de siste seks måneder 2200 er døpt. Det er tall som sier mye om at troen som begynte forsiktig er blitt til disipler av Jesus.

Dette er et ufattelig regnestykket som betyr at det å investere i en evangelist gir stor virkning. For kun 750kr per mnd kan du sikre deg en hel evangelist. Fullt mulig å gi både mer og mindre fast. Slik gjør du:

Trykk: https://www.imikirken.no/gi

Øremerk til IMI Internasjonal:

(Vi anbefaler medlemer i IMI Kirken å først tegne fastavtale med menigheten)

Samme sted kan du gi engangsbeløp. I en tid hvor vekkelsen er betydelig vil alle typer gaver være til stor hjelp. På forhånd tusen, tusen takk!

Tirsdag og onsdag treffer jeg evangelistene. Noen er mer spente enn andre. Vil de få grønt lys til å bli med på evangelistteamet de neste fem år? De er 20 som venter, 11-12 får forløplig grønt lys, mens de andre må vente til vi har flere givere med på laget:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s