Frykt ikke!

Hvordan bli kvitt negative åndskrefter?

I en vestlig verden hvor mange har gitt det religiøse lite fokus er det lett å ureflektert dra med seg negativ åndspåvirkning. Hva gjør du da?

Du tenkte at du trente yoga og stresset ned. Lite oppmerksomhet gav du åndeinvitasjonene som lå i mantraer. Hvordan blir du kvitt det?

Ferietur til Asia gikk innom det velluktende templet. Sterke farger og inntrykk. Vil du ha et beskyttende bånd? Den lille røde tråden virker harmløs, men er innviet og dynket i ånder.

Spennende med alternativ messe eller kurs. Hva med krystaller, hva med å oppdage ditt eget beskyttelses dyr. Ditt egentlige jeg. Selvutvikling kaller de det. Healing. På kjøpet får du ånder som i ulik grad setter spor. Hvordan blir du kvitt det?

Du må feie!

Det er ulik grad av negativ påvirkning. Helt fra den innvanderende ånden inni en person til det som kalles plageånder som virker utenfra.

Felles for dem er at du må feie. Du kan i mange tilfeller få feid ut alt selv ved å invitere Jesus til feie alt ut. En enkel bønn er: «Jesus jeg trenger deg til å feie ut all negativ påvirkning. »

Etter at alt er feid, må tomrom innredes på nytt. Bibelen sier at bare den Hellige Ånd er den åndskraft som bare gir gode gaver. Når du søker vennskap med Jesus og lar Hans ånd fylle opp blir det ikke rom for negative ånder som måtte banke på.

Fellesskap?

Du kan også få andre til å be. I IMI-kirken vil det være gratis tilgjengelig i slutten av hver gudstjeneste på søndager kl 11 og 18.

På lørdager er det åpent Helbredelse Rom fra 10-12

Et eget Veilednings Senter er også tilgjengelig for deg som trenger en prat.

se http://www.imikirken.no for kalender og info

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s