Asia

Må vekkelsene settes på vent?

Noen av historiens største vekkelser skjer akkurat nå og flere er innen rekkevidde. Verden har aldri hatt slik kirkevekst som i vår tid. Det lukter vekkelse i mange av verdens mest folkerike land og stadig flere i den muslimske verden kommer til tro på Jesus. De siste kommunistiske bastioner ser masser av folk si ja til Jesus! Men økonomi står i fare for å bremse det som kunne ha forvandlet hele nasjoner:

Trenger vekkelsen oss fra den vestlige verden? Både ja og nei. Gud og den lokale kirke bærer vekkelsen videre, mens vi i Europas kirker trenger å lære fra det Gud gjør i Asia, Afrika og sør Amerika. Samtidig er vi bærer av struktur, forvaltningsevne, økonomi og vi er bærer av gaver og innsikter som Gud har gitt Norge. Våre bidrag, hvis de underlegges dyktig lokalt lederskap, vil ha betydning for at nye vekkelser bryter ut og at pågående vekkelser får nå langt og lenge.

Det er nå!

Derfor er det et ekstra stort alvor at misjonsbevegelsen sliter økonomisk. De samme misjonsorganisasjonenes setter ord på at ikke bare er det vanskelig å få inn nok penger, men kristenfolket foretrekker å gi til bistand fremfor misjon. Alvoret er at folk som kunne ha kommet til tro på Jesus, ikke får annet enn noen kilo mer ris eller brønn. Det bør ikke settes opp mot hverandre, sier du kanskje, men er det ikke det som skjer når bistand har fått et dominerende fokus inn i hjertet av organisasjonene. At samtlige av de store norske misjons organisasjonene har måtte redusere innsatsen det siste året er derfor alarmerende.

«Verden vil ha Jesus, men vi mangler økonomi til å hjelpe nasjonale kirker til å nå ut.»

Det alvoret må vi gjøre noe med. Hvor mye av din menighets utadrettede gaver går til å hjelpe flere til tro på Jesus? Hvor er du som vil bruke mer av dine midler til å befolke himmelen? Hvis ikke kristenfolket vil investere i misjon, hvem ser vi for oss da skal gjøre det?

Det skal utrolig lite til!

Alt kirkebyggene arbeid vi legger til rette for i Kambodsja koster max det samme som to fastboende norske familier i samme land. For dette har vi 35 lærermisjonærer som trener 2500 ledere landet rundt. Vi har 120 evangelistmisjonærer som leder 5-10000 flere til tro på Jesus i løp av et år og som starter hundrevis av huskirker hvert år. Lista er lang, poenget er at det koster lite å istandsette et helt land for vekkelse. På tross av genialt lave budsjett må vi sette viktige prosjekt på vent fordi vi mangler pengene.

Akkurat nå ber 10 land oss om hjelp! Mange av dem på randen til vekkelse.

Vi klarer det ved at vi har fått underskuddsgaranti fra andre deler av IMI bevegelsen. Det gir oss maksimalt to år på å finne flere økonomiske partnere som vil være med å se vekkelsene forvandle hele nasjoner.

Nå søker vi deg som vil se vekkelsene nå sitt fulle potensiale. Vi trenger Business folk som vil misjon, menigheter, enkeltmedlemmer, grupper. Er det deg? Vi hører gjerne fra deg på 47279194 terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s