Agenda1

Tre nasjoner sammen for Vietnam!

Full begeistring! Ariel fra Destiny i Filippinene, Pook fra Thailand Christian Network og Kambodsjalederne Sopeavey og Dara er nettopp tilbake fra Vietnam. Her fikk de sammen med kirkeledere i Vietnam sette i gang Agenda1 prosessen.

12-15 kirker kom til smaksprøven og noen hadde reist 500km for å nå frem. Flere ulike etniske grupper hadde sendt sine ledere. Her fikk de møte en enkel men slagkraftig undervisning som skapte begeistring. Dette er dyp innsikt fremlagt med enkle ord og gode illustrasjoner. Det som i tillegg er fantastisk er at denne oppstarten mangler norske ledere. Det er med stor stolthet at det er asiatiske ledere som selv bringer det til neste asiatiske land. Vi blir berørt når vi ser bildene som nå kommer fra samlingen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s