Agenda1

Nå er det billigst! Bli med på Bangkok team i januar!

Nå er de billigste prisene om du vil være med på tjenesteteam til Internasjonal Agenda1 Summit i Bangkok 21.-24. januar.

For tredje året samler vi asiatiske toppledere i Bangkok. Vårt ønske er å lære maksimalt fra dem og se hva som skjer når de treffer hverandre. I 2019 var internasjonale toppledere fra over ti nasjoner samlet i Bangkok. Det gav mersmak!

Nå åpner vi et begrenset antall plasser for deg som vil være ringside denne begivenheten. Vi etablerer et tjenesteteam som under ledelse av Einar Martin Fevang og Anne Moi Bø. Hvis du er blandet dem som får plass vil du få verdensklasse undervisning utfra det vi har lært av kirkeledere i bl.a Asia, samt få muligheten til å være på et team som velsigner og betjener de internasjonale kirkelederne.

Prisene stiger i midten av juni. Akkurat nå er det lave flypriser. Akkurat nå er det lurt å sikre seg plass.

Her finner du påmelding ! Når du logger deg inn, velg tjenesteteam

Du kan velge mellom single rom, dobbelt eller trippel rom. De to siste får du dele rom med andre på teamet. Det er mulig å ønske seg hvem du vil bo med om dere er flere som reiser sammen. NB: Du bestiller fly og dette kommer i tillegg. NB siste ankomst for tjenesteteam er mandag 20.januar i god tid før kl 12.00 og første mulige avreise fra hotellet er fredag 24.januar kl 10.00

Mer info om team turen? Se under bildene:

Bli med i tjenesteteam?

Nytt i 2020 er at det åpnes opp for at inntil 15 personer kan melde seg på som deltakere i et tjeneste-team som får være med å betjene deltakerne med Guds gode gaver under Asia Leader Summit i Bangkok 20.-24.januar!

Som deltaker i tjenesteteamet vil du få med deg mye av hovedprogrammet og høre kirkeledere fra hele Asia fortelle om hva Gud gjør i deres land og deres menigheter. Du vil få sitte rundt bordet med ledere som har ledet sin kirke gjennom tider av forfølgelse, sterk vekkelse, oppturer og nedturer. Samtidig vil det være tider da tjenesteteamet trekker seg litt unna for egen samlinger.

Einar Martin Fevang og Anne Moi Bø fra IMI-kirken leder tjeneste-teamet. De vil gi deg en god opplevelse av å være på konferanse i Bangkok og de vil gi deg undervisning om hvordan du kan bære ut kulturen fra Guds rike til de internasjonale deltakerne. Som en del av tjeneste-teamet vil du være en viktig kulturbærer for IMI-kirkens familiekultur og anerkjennelse inn i LeaderSummiten. I tillegg vil du delta i profetisk betjening og forbønn.

Hva er Agenda1?

Agenda1 er et kirkenettverk som er utviklet av IMI-kirken i Stavanger, Norge. IMI-kirken har hatt sterk vekst i gudstjeneste og innflytelse de siste årene, og har som følge av dette opplevd vekst både nasjonalt og internasjonalt. Nettverket bygger på relasjoner og møtes i læringsfellesskap. Agenda1-nettverket bygger på tre grunnelement; 1) Forholdet til Gud 2) Relasjon INN i kirken og 3) Relasjon UT til vårt samfunn. Målet med Agenda1 er å inspirere og dyktiggjøre menigheter til disippelgjøring slik at flere mennesker kan bli med i Guds gode familie. Grunnfestet i Guds kjærlighet og utstyrt med Den Hellige Ånds kraft har vi konkrete verktøy for å leve et misjonalt liv.

Agenda1 startet i Norge i 2009 og spredte seg deretter videre til Thailand og Kambodsja. I dag samarbeider Agenda1 med ledere fra ca 400 kirker i ti land i Asia, Europa, Afrika og Nord-Amerika.

Hva er Agenda1 Asia Leader Summit?

Agenda1 Asia Leader Summit er ikke en konferanse i tradisjonell forstand. Dette er et toppmøte for ledere fra menigheter i Asia som IMI-kirken har samarbeidet med i forbindelse med Agenda1-arbeidet. I tillegg deltar ledere fra menigheter som ønsker å få mer innblikk i hva Agenda1 er.

Vi ønsker å samle nære venner i den store Agenda1-familien, venner som har et hjerte for hva Gud gjør i Asia og rundt om i verden akkurat nå. Vi har en dyp overbevisning om at Gud arbeider gjennom relasjoner. Derfor er det viktig for oss å komme sammen for å oppleve fylden av det Gud gjør nå.

Agenda1 Asia Leader Summit vil bestå av dager der deltagerne deler vitnesbyrd, deler erfaringer og der vi søker Guds nærvær sammen. Vi vil være en del av det som Gud gjør i Asia!

Summiten starter opp tirsdag 21.januar kl 12.00 og avsluttes etter kveldsmøtet torsdag 23.januar.

Praktisk info

Prisen inkluderer hotell, mat, konferanse og undervisning. Mat ankomstdagen er ikke inkludert og vil komme i tillegg til beløpet som betales ved påmelding. Teamleder vil organisere måltidene denne dagen. Betaling for disse måltidene skjer direkte mellom deltaker og spisestedet.

Alle vestlige har et påslag på sin pris slik at deltakere fra asiatiske land med begrenset økonomi får mulighet til å delta. Deltakerne ordner selv med flyreise. Utgifter for eventuelle aktiviteter kommer i tillegg.

Tjenesteteamet starter opp med første samling mandag 20.januar kl 12.00 og avsluttes fredag 24.januar kl 10.00. Detaljert program sendes ut seneste november 2019.

Opphold før og etter dette tidsrommet skjer på eget initiativ og ansvar.

Det vil bli opprettet en egen facebookgruppe for påmeldte deltakere til tjenesteteamet der oppdatert informasjon vil bli lagt ut fortløpende. Her vil det også være mulighet for å stille spørsmål om turen. Eget program legges ut her innen midten av november. Du vil også bli invitert til en egen samling noen uker før avreise til Bangkok.

Teamlederne Anne og Einar Martin kan evt nåes på mobil 993 66 229 (Anne) og 957 45 106 (Einar Martin).

* Mat ankomstdagen er ikke inkludert og vil komme i tillegg til beløpet som betales ved påmelding. Teamleder vil organisere måltidene denne dagen. Betaling for disse måltidene skjer direkte mellom deltaker og spisestedet.

Påmelding her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s