IMI Internasjonal

Språkskolen utvider

Fra høsten av gir IMI Språkskole et helhetlig tilbud som gir språkhjelp innenfor alle de statlige språknivåene, A1 til og med B2. Vi har sett våre dyktige medarbeidere vokse i erfaring og står nå klar til å lede det nye nivået. Vi tilbyr derfor fra høsten fem nivå, hvor det siste nivået fremdeles er et muntlig nivå som tar studentene inn i norsk kultur og den norske kristne kulturarven. Påmelding her!

For å klare dette trenger vi 4 nye medarbeidere til de lavere nivåene. Her trenges ikke noe mer enn vanlig god norsk, litt tålmodighet og å kunne være med 14 mandager fra kl 18-21.45. Vi har fri i skoleferier.

Dette er en svært givende tjeneste hvor du sammen med en herlig gjeng av medarbeidere gir nyankomne en pang start på livet i Norge. Språkferdighet er en av de viktigste faktorene for å integrere seg og vi tror vi gjør det lett for mennesker fra ulike nasjoner å være med å bygge et godt Norge.

Du som er interessert kan ta en uforpliktende kontakt med terje@imikirken.no /47279194

Vi gleder oss til å få deg på laget! Oppstart første mandag i september. Vi innkaller til medarbeider samling i slutten av august.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s