IMI Internasjonal

Hele kirke Norge for konvertitter!

To års arbeid kommer i dag til en ende. I denne tiden har store deler av landets protestantiske kirker sittet sammen for å utvikle en felles måte å ta imot konvertitter på. For hva gjør du om noen i slutten av gudstjenesten ar kontakt og sier: «Hei, jeg vil gjerne konvertere til kristen tro!» Dokumentet som torsdag 6. Juni lanseres på Kirkens Hus i Oslo gir både praktiske og enkle svar for å komme i gang og gir dybdeforståelse for å kunne forberede det meste av det som er nyttig å se inn på i et litt lenger løp.

Dette er en lagseier! I prosessen over flere år har vi kunne sitte sammen med svært erfarne folk fra de ulike deler av kirke Norge. Vi har nytt godt av det gullet den enkelte er bærer av og styrkene i de tradisjoner som man kommer fra. Det har vært en unik vilje til å lykkes og gruppa har ikke vært redd for de vanskeligere spørsmålene. Det har ikke vært nødvendig å velge minimumsløsninger, men vi har kunne velge både-og løsninger. F.eks i spørsmål om når dåp bør inntreffe har man ikke stresset med å bli enige, men har kunne beskrive styrkene i de ulike løsningene.

Alt gjøres gratis tilgjengelig for landets menigheter på http://www.kristenkonvertitt.no

( mer under bildet) (Faksimile fra vl.no)

Å ta godt imot konvertitter er en selvsagt holdning i en kristen kirke. Å ta imot de fremmede er en av Guds hjertesaker og en naturlig del av det kristne kall
Det er ikke de og oss, men vi. Vi er et felleskap av ulike bakgrunner og sammen har vi i oppdrag å hjelpe det norske folk tilbake til Gud. Vi tror kristne fra andre deler av verden og konvertittene innehar gaver og slagkraft som vi som har bodd her en stund trenger for å se folket vende hjem til Gud
Vi tror også dokumentet gir en måte å ta imot den som vil konvertere på som gjør det enklere å se forskjell på de som reelt søker relasjon med Bibelens Gud og de som har utenom religiøse grunner. Det tror vi også vil være en betydelig hjelp til Forvaltningen og domstolene som skal prøve å se forskjell på reelle konvertitter og de andre.
IMI-kirkens Bjørn Mike Boge fikk lese dokumentet og Gud tok han inn i en spennende og kreativ prosess som endte i forside bildet. Et av bibelversene som ble til inspirasjon er Kristus i oss, vi i Ham. Bildet viser konvertittene vandring mot å bli Jesus lik og hvordan Kristus tar plass i konvertitten. Den viser også konvertittens vei mot kirken og mot den norske kulturen.

Kunstplakat til inntekt for konvertittarbeidet

Da vi så Bjørn Mike sin illustrasjon var det mange av oss som sa: Den vil jeg ha på veggen. Vi fikk en god avtale med trykkeriet som gav oss et toppkvalitet kunsttrykk.

Du kan på terje@imikirken.no sikre deg en av de nummererte og signerte kunstplakatene:

A3 trykkes i kun 250 eksemplarer og introduksjonspris er 500kr (750 til vanlig)

A4 trykkes i kun 100 eksemplarer og introduksjonspris er 500kr (600 til vanlig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s