Arbeid for alle

Når godhet baller på seg!

Søndag 16. Juni feiret vi Håp i IMI-kirken ved å løfte frem fire rettferdighetskamper vi som menighet får være involvert i. Pastor Egil Elling Ellingsen tok oss inn i Guds hjerteslag for de rettferdighetssøkende, Terje Høyland tok oss inn i kampen for konvertittene, Eilif og Siri Rasmussen gav oss viktige bilder av hvor viktig fosterhjem er for barn som ikke har tilstrekkelig foreldrestøtte og Sondre Høysæther gav nære eksempler på hvordan menneskehandel i Norge ser ut og hva vi kan gjøre med det.

Det ble et sterkt møte med urettferdighet og at det er mulig å bringe håp inn i krevende og fastlåste situasjoner. «Det er ikke ofte jeg griner på gudstjeneste, men idag var det umulig å holde tårene tilbake», sa en.

Arne Viste berørte oss i dypet. Det ser du her:

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=EHpNZF4RZrU

Hør hele Talen fra gudstjenesten på podkast fra IMI-kirken. Trykk her for link!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s