Cambodia

Dara kommer ikke til Åpen Himmel!

Mor til Dara ble for kort siden hasteinnkalt på sykehus og har vært alvorlig syk under utredning. De fant langtkommen kreft og de har ikke mer å gjøre for henne medisinsk. Hun blir flyttet hjem de neste dagene.

Da er det viktig for oss at Dara får fortsette å være nær sin mor i denne tiden og vi er blitt enig om å kansellere turen til Norge og hans deltakelse på Åpen Himmel.

Samtidig åpner vi for muligheten til å være med å be om et mirakel. Det er vår rolle som står rundt å møte dette med tro på Han som kan gjøre det umulige mulig. Når vi sendes inn i denne verden, så er det som med Jesus under menneskelige kår. De kårene er ikke definert av Gud. Etter at menneskeheten valgte bort Gud og ville klare se selv fikk sykdom, ulykker og død en stadig mer fremtreden rolle. Det er ikke Gud som gir oss sykdom, men også Jesus gikk inn under disse kårene og det står at alle slags sykdommer og død ble lagt på kroppen hans da han døde på korset. Alt dette gir oss et viktig utgangspunkt for å møte det krevende med tro om endring, med tro om at mirakel igjen kan skje.

Det er også mulig å bidra til dekning av helsekostnader. De har kallopert de siste ukene for Dara og familien. Vil du bidra så kan du vipse til INTERNASJONAL på vår Vipps #93846

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s