Asia

Bli med Anne til Bangkok i januar:

I vinter var Anne Moi Bø med til internasjonal Summit i Bangkok. Hvordan opplevde du det?
«For meg som aldri hadde vært med å en slik samling tidligere, var det en stor opplevelse som var utrolig flott å være med på da den ble gjennomført, men som etterhvert har blitt til gull i mitt minne.»
Dette gav mersmak og til vinteren vil du ha flere med deg. Hva skjer?
«Nå er jeg i den heldige situasjonen at jeg, sammen med Einar Martin Fevang, har fått i oppdrag å legge til rette for at vi kan være flere norske som deltar i neste Summit i Bangkok i januar 2020. Vi har valgt å kalle denne gruppen for Tjeneste-team, og ser for oss at vi blir ca 15 personer. Tjeneste-teamet vil være med å betjene deltakerne på Summiten med Guds gode gaver!»
Hva vil det innebære å være med på Tjenesteteam?

«Deltakerne i tjenesteteamet vil få med seg mye av hovedprogrammet og høre kirkeledere fra hele Asia fortelle om hva Gud gjør i deres land og deres menigheter. De vil få sitte rundt bordet med ledere som har ledet sin kirke gjennom tider av forfølgelse, sterk vekkelse, oppturer og nedturer. Samtidig vil det være tider da tjeneste-teamet trekker seg litt unna for egne samlinger. Tjeneste-teamet vil være en viktig kulturbærer for IMI-kirkens familiekultur og anerkjennelse inn i LeaderSummiten. I tillegg vil tjeneste-teamet delta i profetisk betjening og forbønn.»

Selve Summiten gjennomføres fra tirsdag 21.1. kl 12.00 til torsdag 23.01 ca kl 21.30. Programmet for Tjeneste-teamet vil være over en litt lengre tidsperiode; fra mandag 20.01. kl 12.00 til fredag 24.01. kl 11.00. 
Se utfyllende informasjon og påmelding via følgende link:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s